korrektestilladser.dk

Entreprenør uden eget stillads

Du er som entreprenør med folk på stilladset altid ansvarlig for at arbejdet kan foregå arbejdsmiljømæssigt forsvarligt.

Hvis du skal sende dine medarbejdere op i et stillads, skal du tage en vigtig beslutning, som både kan spare dig tid og penge og samtidig sikre, at det arbejde, som skal foregå på stilladset, kan foregå sikkert og nemt.

Et billigt stillads kan ligne en god investering, men kan ende med at være både dyrt og farligt. Der er mange krav til stilladser, som skal bruges til at arbejde fra, og det er som regel også hurtigere og mere produktivt at arbejde fra et stillads, som passer til det arbejde, der skal udføres fra det.

Du kan selv definere, hvorledes du vil have stilladset indrettet, så der kan arbejdes forsvarligt fra det. I det tilfælde har du ansvaret for indretningen. Men du kan også beskrive det arbejde, der skal foregå og så overlade det til stilladsopstilleren at definere indretningen. I det tilfælde påtager han sig ansvaret som leverandør.

Herunder kan du finde links til forskellige vejledninger, som kan være nyttige, når man skal forholde sit til, hvilke stilladser man skal bruge.

Hvis du har spørgsmål om stilladser er du velkommen til at kontakte os.